Om oss

ALL TEKNIK DU BEHÖVER HAR VI

Ska du ha en familjedag för dina kunder? Ska din arbetsplats avdelning hålla en årlig konferens? Eller behöver du något som verkligen får fart på festen? Vi installerar all utrustning som har med ovan nämnda tillställningar att göra. När vi installerar utrustningen som du behöver för att eventet ska bli lyckad, kan du vara säker på att du får ett event i världsklass som gör att dina besökare kommer ihåg dig – länge.


Till Zirapp Teknikproduktion vänder du dig när du enbart nöjer dig med det bästa. Vi arbetar med alla former av installationer inom ljud, ljus och bildteknik, vilket banar väg för en lyckad tillställning för dig som anlitar oss. Hos oss får du alltid ett överraskande resultat och professionellt bemötande av vår personal med spetskompetens inom sitt respektive område. Vad kan vi göra för dig? Hör av dig till oss redan idag.


Zirapp Teknikproduktion har mångårig erfarenhet av att installera utrustning för konferenser och tillställningar, vare sig det är i form av ljus-, ljud- och bildteknik. Vi arbetar arbetar bara med de bästa märkena för att upprätthålla högsta kvalitét i våra installationsarbeten.

artistreferenser